zaterdag 3 januari 2009

Hello 2009!

So Christmas is end!
A new year strart.
Hell0 2009, a new year for blogging. Hopefully a year with more time to write here.
I wish you all inspiration!

De kerstboom staat weer in de kast (klinkt niet echt sfeervol, de oliebollen lucht is weg en de laatste nieuwjaarsrolletjes zijn net met de koffie opgegeten.
Tijd voor 2009!
Hopelijk een mooi jaar vol inspiratie, mooie foto's en verhalen op jullie blogs!

Nog een paar plaatjes van de kerstdagen.
Nu is het tijd voor een nieuwe frisse start.

Liefs, Naturel*Suus

5 opmerkingen:

casa nostra zei

voor die nieuwe start wens ik je alle goeds.
mooi die kerstsokken aan de trap.

jeanette zei

ik wou je even mailen maar ik zie je adres nergens. ik zit me nu al tijden iets af te vragen maar er komt telkens weer wat tussen. ben jij nou ook de suzanne van picasa? die ook op de forumddag geweest is? volgens mij herkende ik wel de mooie ingepakte zeepjes maar ja dat zijn er tegenwoordig ook zo veel die dat doen. ik ga je maar eens bij m`n favorieten zetten want ook dat zou ik al tijden doen en ik ga het nieuwe jaar goed beginnen en dit is er 1 van...je hebt een prachtig blog! lieve groet jeanette

G-style zei

Hallo, ik weet wel zeker dat jij die Suzan van picasa bent, mooie blog heb je ,ik vind altijd dat jij zo'n mooie rustige sfeer in huis hebt.
Ik heb sinds kort ook een blog,je bent van harte welkom om een keer te kijken,tot de volgende keer.
Groetjes Gea

vosgesparis zei

zo is t maar net! Gelukkig nieuwjaar ;)

Heidi zei

Hoi Suzanne, al surfend op je blog gestuit. Mooi hoor. Ik heb een vraagje over je trap. Wij hebben denk ik een soortgelijke situatie in onze hal. Ik erger mer groen en geel aan de grote hoeveelheid stof die van de trap komt en de loze ruimte onder de open trap. Heb jij dat ook? Of heb je daar een goede oplossing voor bedacht? Of moet ik gewoon vaker stoffen en zuigen ;-)

Groet Heidi