zondag 12 oktober 2008

La poste

Vervlogen tijden herleven bij het zien van een originele Ptt-post zak.
De zak is van een prachtige stevige stof. De gebruikerssporen zijn duidelijk zichtbaar. Ik zat te denken aan hoeveel enveloppen, kaarten en pakjes zullen er al in de zak gezeten hebben? Met blijde en verdrietige boodschappen...
Ik ga er denk ik een mooie kussen van maken of er een stoel mee bekleedden.
Eerst maar eens genieten van de pure eenvoud.

Fijne zondag!
7 opmerkingen:

casa nostra zei

ik heb precies dezelfde. weet nog steeds niet wat ik er van wil maken. ben heel benieuwd wat je er mee gaat doen, ik zou er ook wel een stoel mee willen bekleden, maar ik denk ik dan met 1 zak niet ver zal komen.

vosgesparis zei

ja wie weet wat voor berichten er in zaten en op welke plekken deze zak is geweest ;) ben benieuwd of t nou de stoel bekeden wordt hiermee ;)Myrna had oook zoietrs in haar picasa album , dat had ze laten doen .

het lieveheersbeestje zei

Wat een uitdaging, en wat kan iets gewoons eigenlijk spannend zijn... Ik heb nog een oude melkbus in de schuur, en dat is ook zoiets (wat moet ik er eigenlijk mee - maar het is zo mooi)

Jacoline (Lien) zei

Geweldig dat je dit hebt gevonden, veel plezier met het maken van iets leuks uit deze zak.

marga zei

Leuk........zo'n postzak.
ben benieuwd wat je er uiteindelijk mee gaat doen.

idémakeriet zei

Hoi, wat leuk dat je even bij me kwam kijken. Ik woon in het zuiden van Zweden, ongeveer 45 km ten oosten van Malmö(dit is een vrij grote satad in het zuiden).
Wat een schitterende postzak heb je op de kop getikt, laat maar zien wat je er van hebt gemaakt, ben benieuwd.
Prettig weekend.
Kram Gerda

vosgesparis zei

ik weet niet (uit mijn hoofd) waar je woont maar de haman doeken en allerlei mooie bad spulletjes kun je ook bij Sissy Boy Homeland krijgen, waar de haman doeken trouwens goedkoper zijn dan bij de Ottomania.... en t zijn echt dezelfde ;)